2014. augusztus 7., csütörtök

Újra DOA triatlon!


Ahogyan már korábban is történt, idén sem múlhat az augusztus DOA triatlon nélkül. A DOA, vagyis Den of Angels a legnagyobb nemzetközi doll fórum, és mint korábban, most is komoly nyereményekkel kecsegtetik a fórum tagokat. Persze csak ha nem újonnan regisztráltak.

Szerencsére már egy korábbi triatlon után sikerült szereznem hozzáférést, így most, a lassan megérkező kisrókával bele is tudunk vágni a nagy csatába. 

Vagyis majdnem, mert az első határidő most szombat, miközben a kisróka holnapra várható, így kénytelenek vagyunk egy beugró nővérkével nevezni az első körre. Aki nem csak csinos, de készséges alanya is a próbálkozásoknak.

És mi is az első feladat? 
Szárnyakat kell készíteni! 
Szóval máris nagyüzemben zajlik az alkotás, mindenhol ragasztó, olló, papír és egyéb kellékek, szigorúan a költséghatár alatt mert bizony az is van, nehogy túl drága kreálmányokkal vigye el valaki a pálmát. Munka mellett ugyan, de azért kitartóan küzdök, egy pár tündéri, vászonra festett szárnnyal. Rég nem barkácsoltam már, s be kell vallanom, hiányzott. Nagyon.
Sokat lehet tanulni az anyagokról, de azért kellemetlen hogy előre kell fotót készíteni a felhasznált dolgokról. Olyan ember vagyok, akinek alkotás közben jönnek a nagy ötletei. De sebaj, megoldjuk!
Szóval már csak ezért is nagyszerű ez az event.
És persze a díjakért is, hiszen babákat is lehet nyerni, amire valljuk be, nem sok egyéb alkalom adódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése